Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Signatury svazku: 641.5
Zažít Alpy : cestovat, poznávat, jíst / Meredith Erickson ; fotografie Christina Holmes ; mapy Samuel Bucheli ; z anglického originálu Alpine cooking, recipes and stories from Europe's grand mountaintops ... přeložil Jan Matuška
Erickson, Meredith, 1980-
Další původce: Holmes, Christina
Další původce: Bucheli, Samuel
Další původce: Matuška, Jan
Nakladatelské údaje: Praha : Grada, 2020
Rozsah: 339 stran : barevné ilustrace, mapy ; 28 cm
ISBN: 978-80-271-0755-1
Klíčová slova: kuchařky, kuchařské, recepty, Evropa, evropská, jídla, Itálie, Rakousko, Švýcarsko, Francie, Alpy, turistika, turistické, zajímavosti, průvodce
Obsah: Když otevřete tuto knihu, okamžitě se přenesete doprostřed Alp. Najdete v ní povídání horách a jejich historii, tipy na cesty a autentické, léty ověřené recepty. Čtyři alpské státy - čtyři rozsáhlé kapitoly. V každé z nich najdete recepty typické pro alpskou kuchyni daného regionu společně s povídáním o místních surovinách, kuchařích, majitelích horských chat, tipy na to, co si nesmíte nechat ujít… Šéfkuchaři z nejlepších horských hotelů, farmáři, majitelé chat i „obyčejní“ obyvatelé se s vámi podělí o své léty ověřené recepty. Když jste kuchař, zkusíte většinu z nich. Když ne, uvaříte si „ten svůj z Alp“, ať už je to švýcarské fondue, rakouský Kaserschmarrn nebo italské Bombardino, a zbytek knihy si jednoduše rádi přečtete.
Vypůjčené

Rozpis svazků

Lokace Signatura Přírůstkové číslo Stav
Dospělé oddělení 641.5 218584 Půjčeno do 14.05.2021
Lokace Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Dospělé oddělení 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.